THE TRAGEDY

Idag har jag och tre vänner jobbat som hårstylister på en visning "The tragedy" på Historiska museet , det har varit grymt roligt och streesigt. Är trött nu men mycket nöjd med dagen!
                       
                                                  Förberedelser







Lite smakprov från visningen








Yesterday

Blev inte så att jag jobbade på salongen igår, skulle bli för sent så jag var hemma istället, fixade allt inför kvällen då det skulle partas.
På eftermiddan klippte jag Danne, Mattias och satte i lite löshår på Ulrika : )
När jag var klar med allt och mig själv för en gångs skull så begav jag mig hem till Hannah och sen vidare till mobergs med 10 andra tjejer och calleMAN. Hela kvällen var bra förutom slutet som var katastrof..




Nu ska jag försöka få en mer lyckad kväll tillsammans med Andreas, vetekudden och mina vindruvor.


Fotograferingen

Idag har vi fotograferat, eller vi har inte gjort det utan philip men vi har stått modeller.
Vi åkte tidigt i morse till åkersberga för att göra oss i ordning och sen åkte vi tillbaka till norrtälje för att fota.
När vi var nöjda med alla bilderna åkte vi till Antep och åt lunch/middag, sen åkte vi till coop för att köpa lite gott, och sen vidare hem till marika där vi svullade och kollade på tv =) 
                                                                                                       

                                       

               Kommer bilder från dagens fotografering senare.


               

Kalasigt värre

Dagen började inte med fest utan skola som inte var speciellt roligt, första lektionen övade jag inför gesällen, det gick sådär, var inte riktigt på humör. På andra lektionen skulle vi förlänga fransarna och blev nästana tvingade till det men jag vägrade för jag vill inte förstöra mina egna och fick då inte vara kvar i klassrummet. Så då tog det slut på den skoldagen =)

När jag kom hem blev det betydligt roligare och kalasigare, sofia hade bestämt att vi skulle äta taco och sen tårta som hon gjort, mycket bra val av henne tycker jag ;D

Nu sitter jag hemma hos andreas och ska snart hoppa i säng, ska upp tidigt imorn för att åka till Åkersberga och sen till Norrtälje för att bli fotograferad. Blir en rolig och intressant dag!




Grattis!!!


Hurra Hurra Hurra Hurra!!

Tisdag

Jobbade 7-15:30 idag, efter jobbet hälsade jag på solariumet och sen åkte jag hem och åt middag.
Sen dess har jag bara tagit det lugnt, spelat lite Super Mario ;D
Nu ska jag nog lägga mig i soffan och glo på tv för jag orkar inte göra nånting mer än så, ska upp tidigt imorn för att sjunga för en liten prinsessa som fyller hela 8 år =)






Ny vecka

Ny vecka men känns inte som jag har nån ny energi, är alldeles för trött och huvudvärken släpper inte.
Men jag åkte till skolan idag, kändes som jag behövde gå på religionen och sen kändes det inte så jobbigt för jag såg fram emot min lediga dag imorn, men icke då! Kicki ringde och ville att jag skulle jobba imorn och jag var för snäll för att säga nej så jag sa ja ;D Så imorn blir det att ställa klockan iaf! Underbart.





Mitt slut på veckan

I fredags blev det ganska lugnt med vin och kompisar.
Igår blev det inte riktigt lika lugnt, började hos marika, mellanakt på mobergs och sen slutade det hos marika =)
Mycket trevligt!



Ikväll ska jag och andreas gå på bio och se "The day the earth stood still"
Sen blir det bara att ta det lugnt hemma hos mig.

Hetsigt

Fick en underbar sovmorgon i morse, gick upp så sent som 9, såå skönt =) In till skolan, idrott, svenska sen hem. Inte den jobbigaste skoldagen vill jag påstå. När jag kom till norrtälje så kom min underbara pojkvän och hämtade mig, vi åkte hem till hans kusin sen hem till honom för att äta och sen in med linnéa till norrtälje. Sen hem igen fixa lite med bilen och nu ska vi in till norrtälje igen för träning och promenad :D

På återseende.

Onsdag

Blev en väldigt lång dag idag. Frisör i fyra timmar sen lunch och sen frisör i fyra timmar igen. Blev lite för mycket skola, man var ganska trött på slutet men känns skönt nu att jag för en gångs skull stannade hela lektionen ut  ;D



Tillbaka

Första dan i skolan idag, tugnt!
Det var mest bara prat och undervisning men det  blev att tillverka lite saker  också.  Sista timmen hade vi religion då vi besökte Judiska museet, det var en bra talare men jag kan inte säga att jag är så otroligt intresserad i religion så det var inte så roligt.

Imorn har vi bara en lektion så då har jag inget att klaga över! :D

Varför?

Är det verkligen så svårt att göra det man sagt och planerat att göra?


Gårdagen

Försov mig i sådär 2 timmar vilket många nog inte blir så chockade över att höra :P Klockan var runt 10 när jag vakna och därför för sent att ringa salongen för att höra om jag skulle jobba. Jag åkte istället in till Norrtälje, gymmade i en timme handlade lite på flygis och sen åkte jag hem till andreas där han, Danne och Fredde var. Medan dom spelade OTROLIGT roliga spel som jag inte är riktigt haj på och tror inte jag vill bli heller om jag ska vara ärlig, så löste jag sudoko! När alla var hungriga så bestämde vi oss för att äta på kina och sen var det tänkt att jag och andreas skulle gå på bio men jag var inte så sugen på det när det kändes som magen skulle sprängas efter maten så vi hyrde istället film som vi kollade på hemma hos andreas =)  


Duktigt! Och lite mindre duktigt.

Idag har jag fått mycket gjort och varit duktig, tycker jag! Först gymmade jag en timme sen åkte jag till madeleine och var där en halvtimme sen kom vi på att vi va hungriga och gick då ca 2.5 kilometer till pappa, hämta bilen för att åka till vreta och handla mat sen hem till pappa laga maten sen lite film med famlijen och sen avslutade resan i norrtälje i solariumet ;D Känns mycket bra nu att ha fått ut så mycket av dagen!

Nåt som känns mindre bra är att jag struntade i skolan. Men efterssom vi bara hade gympa och svenska och jag och becca skulle hålla i gympalektionen och becca skulle inte till skolan så kändes det rätt onödigt om jag ska vara ärlig! Åka i 3 1/2 timme totalt för det? Nej inte idag!

Äntligen

Nu har jag kommit igång med träningen, eller kommit igång? Jag har i alla fall tränat idag och tänker försöka träna flera dagar i veckan :D Får se hur det blir med den saken!
Jag känner att jag varit duktig idag iaf =)


Time to sleep

Nu är jag alldeles för trött för det här så nu blir det sängen tillsammans med SEXandtheCITY!
Tack & godnatt!


Mycket




Lite sömn skulle smaka bra

Har sovit ca 4 timmar i natt, låg och kollade på sex and the city och kunde absolut inte somna. Kanske för att det inte går att somna när man försöker tvinga sig själv! Klockan ringde iaf 03.55 i morse, jag vaknade först när mamma bankade på dörren och sa att vi skulle åka.
In till flygis kom vi lagom i tid till inventeringen som började 05.00.
Jag var klar till 9 och tänkte då åka hem, hade kollat busstabellen och det gick en buss 09.45, trodde jag! Men det var ju inte Onsdag som jag hade fått för mig, utan Lördag och det går inte så många bussar hit ut då, så det var bara att vänta på att mamma skulle få rast så hon kunde köra hem mig =)

Nu är jag hemma och helt utslagen. Men det blir nog ingen sömn för mig än på ett tag, Ska hem till Jonas & Linn, färga & klippa linn, sen ska vi äta kina och sen ska vi se filmen jag köpte idag, Brudens Bäste Man. Men sen blir det bums i säng!



Nyår 08/09

Kvällen började hemma hos Erik och Marika med 2 rätters, hann inte äta den 3:e. Men det jag hann äta smakade mycket bra, det var stjärnkocken jocke som rörde i grytan ;)
Efter maten träffade jag brudarna och åkte till malsta där det skulle hållas fest. Efter allt firande åkte jag och andreas hem till honom, som vanligt..


Det enda nyårslöfte jag kommit på är att börja använda träningskortet jag fick av mamma för ungefär 3 veckor sen, har tränat en gång och det går ut om en vecka. Så nu blir det nog träning hela veckan : )


RSS 2.0