Äntligen fredag?

Jag vet inte om jag känner som alla andra som är helt överlyckliga över att det är fredag och helgen har dragit igång. För mig betyder det bara jobb jobb jobb. Har varit ledig idag och fått träffa brudsen ett litet tag men hela tiden tänker jag bara på mitt alarn som kommer ringa 04.30 imorgon bitti! Mindre kul.

Nu sitter jag hemma hos bror min i väntan på att han ska bli klar så vi kan åka till farmor & farfar för att fira farfar med en god middag och platta presenter! :)

mystorsdag

Ännu en ledig dag, den här blev kanon! Började dagen med att möta upp Becca & Langetz för att gå en sväng på stan och självklart ta en fika! Efter det träffade jag Gunne och Lilje på G, där blev det en öl sen vidare till modvisningen på stan som vi inte orkade kolla klart på efterssom de typ visade upp allt de hade i butikerna :P SÅ.. vi drog vidare till trädgårn och fortsatte vårt öldrickande där, jätte mysigt!! ;D


Saknar redan

Jag bestämde mig för att skjuta upp tårarna till sista stund, så följde med segerström och lilje idag för att lämna linni på arlanda. Kan fortfarande inte förstå att hon ska va borta så länge, eller vill nog inte förstå.



Kommer sakna <3


hot chocolate

Både jag och herrn vaknade med feberkänslan i kroppen i morse, så det våra kroppar orkade med idag var att ligga inlindade i täcken på soffan och dricka varm choklad med marsmallows, helt okej! Träffade linni, lina och emelie nu på kvällen även fast kroppen va tung men det var ett måste med tanke på att linni åker imorn ;( inte okej!!



Nu är det nog dags att sova! Godnatt


Jobbajobbajobba

Då var det dags igen då, känner inte riktigt suget för att jobba idag. Men man måste jobba för att få pengar! Och pengar gillar vi ;D
Sen ikväll blir det antingen tjejmys eller filmsorteringen med mannen :)

En helg

Helgen har gått lika fort som alla andra helger. Linnis brakfest i fredags var grym! Morgonen dan efter var inte lika grym när jag skulle upp och jobba efter 5 timmars sömn :P Och sen igår var det plåtning med Lina som stod på listan, hur kul som helst! :)




Tillbaka!

Nu efter några månader har jag tid, lust och ork att skriva igen.
Orkar inte uppdatera allt och tror ingen skulle orka läsa heller för den delen.
Men en kort sammanfattning kanske ;)

Jag har jobbat hela sommaren- tjänat massa pengar- gjort av med massa pengar! Umgåtts med mina fantastiska vänner. Blivit sviken av en vän som stod mig nära men bröt en oskriven regel som jag inte kunde acceptera.Varit med i ett kvadratdrama. Och sen så klart så har jag träffat den mest underbara personen som gör min vardag till den bästa!




RSS 2.0