RIKTIGA VÄNNER

I en veckas tid har jag haft ont i ett öga men trodde att det skulle gå över, men det blev bara värre och värre. I Söndags när vi var i Täby på langetz avskedsmiddag såg man inget av det vita i ögat och jag kunde inte vara nära något ljust för det gjorde så jävla ont. Tjejerna sa att vi var tvugna att åka till akuten, nåt som jag bara tycker är besvärligt. Men dom fick med mig dit 12 på söndagsnatten. Det visade sig vara allvarligt så jag var tvungen att åka till st:eriks ögonakut morgonen efter. Jenkan, ville inte att jag skulle åka själv så hon kom och hämtade mig 7 på morgonen och körde hela vägen in till sjukhuset, helt underbar!
Nu har jag fått kortisondroppar och en annan sorts droppar som jag de första dagarna ska använda en gång i timmen! kuuuuul.

HEY HEY HEY

I fredags fick jag se den här söta ungen tåga i skolan.




 

Senare på kvällen kom brudarna & oscar. Vi drog igång, utan musik & tv :p







Och sen mobergs..




Woooooooork






Jaha, nu sitter jag här lika sent och lika trött som vanligt efter en arbetsdag. Hade inte tänkt jobba idag men de behövde folk och jag pengar så jag jobbade. Likadant var det igår då jag inte heller tänkt jobba men de ringde för nån va sjuk så det var bara att åka in, när jag jobbat ett ta blev nästa sjuk så det var bara att stanna några timmar till.


MÅNDAG




Efter en hel dag av jobb är det sängen som gäller. Ska kolla lite på Sex And The City och sen sova så jag orkar hjälpa mamma att städa imorn.


EN UTEKVÄLL

Igår träffades vi några från jobbet hos Bee. Vi började med att äta middag, thaimat som jag älskar. Sen när uret slog utgång drog vi till teatern för att värma upp och sen avslutade vi kvällen på mobergs. Lyckad kväll! Det enda som inte var lyckat var att jag glömde både min kamera och telefon hos bee, kände mig lite naken.  



                                  
                                                         
   
   
 




GODMORGON VÄRLDEN

Det blev en till natt hos mamma, tomt men ändå skönt på nåt sätt. Är ledig hela dan så ska väl försöka ta tag i julstädning av mitt lilla hus när jag ändå är här och har massa tid. Sen på eftermiddan ska jag åka in till norrtälje för att se Sofia uppträda.

DET VANSKAS JOOOOB

Det blev ingen ledig vecka, som jag trodde. Men det ska vi inte klaga över för jag behöver pengarna om mina planer går som de ska. Hoppas hoppas hoppas.

Blev väckt av mamma i morse vilket inte hänt på länge, måste erkänna att det kändes mysigt faktiskt. Ska nog sova där hemma ikväll igen tror jag :)
Nu är det dags att fixa håret och sen gå till jobbet!


1 DECEMBER

Idag är det första December. Första delan av julkalendern visades. Jag har skrivit min önskelista. Jag är hemma hos mamma för första gången på länge. Jag ska sova utan honom för första gången på länge.



RSS 2.0