Jobbjobbjobb

Har nog ALDRIG varit så här trött som jag är nu tror jag! Fy faan, jobbade på salongen 9-18 i fredags, åkte hem och sen in till norrtälje för att träffa mina trevliga personer, vi tog en sväng förbi trädgårn och teatern och sen somnade jag hos annie 03 och upp igen 06, åkte till flygis och jobba till 16, Trött! Efter jobbet åkte jag hem och träffade kusinerna som jag inte träffat på ungefär 1 1/2 år, vi åt middag en jätte god middag och sen favoriten, Burken! Haha så kul även fast man inte är så liten längre ;P Hoppade i säng runt 11 och sen upp 05-45 för att åka till flygis o jobba. Ikväll blir det tidig sömn trot jag om man ska orka med skolan imorn :)

På återseende.

Känner mig naken!

Min mobil har varit väldigt knepig ett tag och jag har tänkt lämna in den men inte hittat kvittot så idag gick jag till lindgrens för att höra om det funkar iaf. Jag sa vad jag hette o vilka problem det var på telefonen sen sa han -Då är det bara att vi tar in den då. Jag höll med och tyckte det lät bra, men när jag sen kom ut och stod med sim och minneskorte i handen så fattade jag att jag inte hade nån telefon på två veckor! Becca förslog att jag kunde låna hennes men det är inte förrän imorn jag får den i sånt fall, blir ett naket dygn :P


TaggTagg

Sitter hos marika nu, ska snart börja göra oss iordning för kvällen. Vet fortfarande inte hur jag ska göra med sminkningen men det blir säkert bra. Haha det inte ovanligt att jag är ute i sista stund :P


Slut på det roliga

Konstigt nog så går helgerna alltid så fort, man hinner inte med nånting känns det som.  I fredags var jag med tjejerna hemma hos Ann-Sofie, vi åt middag och kollade på film, hemgång runt 1 och sen började jag jobba kl 10 igår. Tanken var att jag skulle jobba till 18 och sen grilla med tjejerna men det behövdes nån som kunde stänga bröddisken och det blev jag. Efter ha jobbat i 12 timmar med 1 timmes rast så var jag helt slut! Men biobiljetter och en jättebra lön som jag kommer få fick mig på bra humör så jag orkade jobba :P  
Somnade så fort jag la mig i sängen. Nu är det söndag och helgen är redan slut igen. Blir nog bara att ta det lugnt idag så jag orkar med att gå till skolan imorn :)


Wednesday

Första skoldan efter lovet igår, var inte roligt att gå upp men fick min utväxt färgad så nånting bra var det!
På kvällen bjöds det på fest hos camilla med många trevliga människor, dricka och schyssta moves ;) Kom hem 03 och gick upp 9 för att åka till skolan, nu är jag inte den piggaste så blir en lugn kväll så jag orkar med att åka till salongen imorn!


För vi har varit på rea på ikea!

I tisdags for jag, mamma, nicke och sofia till ikea, när vi kommer till uppsala så ser vi en skylt på gamla ikea där det står "sista chansen, utförsäljning" vi tänkte att vi skulle gå ett varv där innan vi spanade in det nya, vi ställde oss i den långa kön, när det var vår tur att gå in så var vi tvugna att vänta i 5 min, jag och mamma skrattade åt oss själva, första gången vi stod och köade till rea! men vi ångrade oss inte för efter ett varv med galna pensionärer så hade vi en proppfull vagn med en massa fynd =)
Sen inne på det nya ikea hittade vi nog lika mycket om inte mer, jag hittade en filt, två lampor, påslakan, en garderob som jag bara var tvungen att ha och struntade i att kolla på måtten, när vi kommit hem och monterat ihop den så upptäckte jag att den var för stor för min lilla stuga ;P Bra malin. Den såg ju så liten och smidig ut på ikea, men dom har 10 meter i tak också :P haha.


Hollywood

Igår träffades vi alla hemma hos hannah för att göra oss i ordning och föra. När klockan var ungefär 21.10 så började vi gå och sen springa mot bussen, vi hann med bussen som var proppfull med taggade studenter :D
Det började bra på mango men sen fick jag lite för ont i fötterna och värmen var inte att leka med. En viss person blev sen utslängd så jag och sara tänkte vara snälla men det lönade sig inte för han kom hem på annat sätt, vi gick då istället till donken och sen tillbaka för att ta bussen hem. Var  hemma straxt innan 5 och jag slocknade direkt :P

go go go

Idag har jag hunnit med mycket, Jag har jobbat, solat, lämnat in ett par skor för ny klack, missat bussen och hämtat ut skorna ;P
Nu ska jag sätta fart med att fixa inför kvällen, duscha, pröva kläder, förbereda håret och färga bryn & fransar  :) lovely!


På stan med pippi

Det blev av för en gångs skull! Jag mötte upp becca på stan idag för att äta lite lunch, satt på krabban i 2 timmar, åt och snackade massa skit som vi tjejer tycks älska ;D Efter det blev den en rond på stan där jag införskaffade mig lite tyg, ett vapen, en topp och lite annat smått & gott.



Mer kalas

Igår blev det ännu mer kalas hemma hos erik och marika som redan fyllt, men är så upptagna så vi fick skjuta upp det ;D


Linn 23 år

När jag varit på stan i lördags och fixat presenter så åkte jag till linn där det serverades tårta. När alla gäster varit där så gjorde jag mig iordning och vi fixade det sista inför förfesten. Det rullade in en hel drös med folk och partyt drog igång, drinkar, singstar och allt en förfest behöver ;D Runt 1 promenerade vi upp till mobet där det inte var så mycket folk som jag hoppats på men det var roligt :)





Skivan

I fredags hade vi vår studentskiva med sagotema.
Det var lite rörigt men Lyckat!


today

Det första jag ska göra idag är att träffa fia för hon ska fixa mitt hår, satte i nya extensions förra månaden men kvaliten är inge bra så idag blir det nytt igen :)
Kvällen spenderar jag på flygfyren fram till 22, mindre kul mera bra.

Nu måste jag slänga i mig frukost och packa.
På återseende.

RSS 2.0