Besök i Tyskland

Förra veckan kom det en bil hem till oss för att hämta min rykande dator, nu har den körts till Tyskland för service. Hoppas att de kommer med den snart!

20/7

Idag var jag ledig och passade då på att åka in och kolla på Sara och Viktors lägenhet, jättefin var den! Efter det åkte Jag och Marika ner på stan för att kika lite och sen blev det hemgång.

Har hunnit med mer i veckan än att bara jobba, i onsdags blev det utgång med Emma och Linni och sen i fredags fyllde Jennifer 18 år! :D Dunderkalas för henne och utgång på trädgårn. Efter trädgårn blev det filmmys :)


Bilder från den stora dagen kommer


yeey

Nu har jag varit ledig 3 dagar i rad, helt otroligt! Igår vaknade jag hos Jonas o Linn som fixade hotellfrukost och Twilight, den  var grym!! En film jag rekomenderar ;) När vi sett den åkte vi hem till mamma, Jonas startade ett vattenkrig som han vann. När vi sen torkat blev det en god middag och sen film för min del :)

Idag vaknade jag av ett samtal vid halv 2, sov bort halva dan men ska jobba 6 dar nu så det behövdes :P

Och Anna ring mig sen, måste ha lite uppdatering från din sida också ; )



Du är inte värd nånting

Efter alla lögner, svek och din respektlöshet är du inte värd nånting..

Det kändes bra!!

Det var såå skönt att få ur mig de där sakerna i lördags på trädgårn, blev nog lite förvånad över mig själv.
Men det kändes så bra efter och igår när jag vakna så log jag bara!


Senaste nytt

Nu har jag haft min lediga vecka och vad har jag gjort, spenderat en dag med familjen i Mariehamn sen har jag jobbat vilket iofs bara är mitt egna fel :p Igår var ja ledig så jag kunde ta det lugnt hemma och sen umgås med vännerna, vi föra hemma hos Sara och sen hamnade vi som alltid på trädgårn, vilket igår inte var så fel :)


Mariehamn

 Regnet stoppade inte oss inte :)










dynga

Kul att telefonen eller abbonemanget jag köpte igår inte fungerar idag! Nicke hade försökt ringa  för att väcka mig i morse men det gick inte, nån röst som sa att det inte var aktiverat, jag testade senare men det fungerade inte då heller.
När vi sen ringde och kollade var det va så sa de att de kan ta upp till ett dygn. Det går inte att vänta ett dygn heller :P

Någonting som är ännu roligare är att min bärbara ryker när man startar den, började igår när jag stängde av den och nu när jag sätter på den, inte okej!

060709

Idag har jag bara tagit de lugnt med Mamma, Nicke och Sofia (den lilla familjen som fortfarande bor hemma) Vi åkte in till Norrtälje, gick en sväng på stan sen åkte runt till lite butiker bla elgiganten där jag såg en telefon jag ville ha, blev ett impulsköp idag igen! Köpte en för mindre än ett år sen men den är inne på lagning för andra gången nu så det fick räcka. ;D Nu fixade jag ett abbonemang, kommer nog bli spännande räkningar!

Skulle egentligen vara ledig den här veckan men jag sa att jag ville jobba och så bir det, som tur är så är jag ledig imorn och då blir det en liten minikryssning med familjen : )




MysPys

Min enda lediga dag den här veckan, och den blev kanon även fast den började med regn : )
Jag och Marika gjorde oss i ordning och åkte in till norrtälje, gick en sväng på stan, åkte hem igen och sen vidare till Farmor & Farfar där vi åt och hade det jätte trevligt fram till halv 12 då vi insåg att det kanske skulle behövas lite sömn inför morgondagens arbete. Så nu ska jag försöka somna. Godnatt


LEDIGHET

Känner mig ganska trött just nu, och det är inte bara efter p&l, har jobbat sen jag kom hem också vilket har varit sjukt jobbigt men det har varit så kul så det var det värt!
Idag efter jobbet gjorde jag av med massa pengar och sen åt jag middag med två myspysar! <3 

Imorn är jag äntligen ledig, ska bli så skönt! Marika är också ledig så blir en dag med den bönan : )


See you

Semester på en soptipp

Har inte haft ork att blogga men kan ju säga att P&L var GRYMT! Vi luktade äckligt, vi såg äckliga ut, levde på två "maträtter", duschade med tvätlappar, borstade knappt tänderna, hade fettigt hår, skitiga fötter, sov  i en solstol (vissa av oss iaf) , gick på våra sopor. Vi NORRTÄLJES VÅTA DRÖM, levde på en SOPTIPP. Hade nog inte klarat det om det inte var för alla underbara personer jag var med!












jaa, har man inget vatten, så varför inte?




RSS 2.0