Utgång med jobbet

I lördags hade vi bestämt att vi skulle dra en pubrunda med jobbet. Det blev inte så mycket till pubrunda, vi satt på åtellet i 4 1/2 timme sen åkte vi direkt upp till mobergs. Men det var en riktigt bra kväll och det kom mycket mer folk än vad vi hade tänkt oss så det var jättekul.

Nu håller vi på och småplanerar lite inför nästa grej som jag ska försöka få igenom ;D


BARA VI





Vill ni ha mer kul på förfesten? Häll i er en flaska vin, sätt er framför camen och ta superfina bilder.
Eller bara fucka ur som vi!!


UPDATE

Nu var det ett tag sen sist, som vanligt.. Men vad har jag gjort, jobbat 10 dagar av 11. I tisdgas började jag sent så då åkte jag och emelie till djursholm och hämtade jenkan sen åkte vi till täby C , brände lite pengar och åt lunch. Sen skjutsade vi tillbaka jenkan och sen hem till norrtälje för att jobba. Det är typ det roliga jag gjort, eller juste var på mobergs i lördags, satte mig och snacka bandy i två timmar??! Det är ju oftast det man gör där, eller? Kanske inte, men det var en bra kväll.

Idag när jag är ledig har jag tänkt att hinna med att vaccinera mig, träna och kolla kläder inför imorn då det blir barrunda med jobbet som kommer bli grym!


VÄRLDENS BÄSTA

Jag glömde säga också att min mamma är alldeles för snäll. Innan träningen kunde jag inte köpa kortet så jag skulle göra det efter. När vi tränat och mamma gick för att jobba så dök hon upp efter några minuter igen med ett kvitto som visade att hon köpt ett allträningskort för ett år. Som jag sa- ALLDELES FÖR SNÄLL.


plötsligt händer det!

Äntligen är jag igång med träningen. Tanken var att jag skulle kommit igång i måndags men har jobbat sen dess och det är väl inte okej att klaga på jobb nu innan resan.. Men idag har jag iaf en ledig dag så passade på att träna med mamma i 45 min på hennes rast sen fortsatte jag själv i 50 min. Duktigt och jävligt skönt måste jag säga ;D

RSS 2.0