Mer söt - Mindre klok

Nu ska jag ge mig av till pappa för att försöka om det är möjligt att rätta till frejas hår som hon har klippt så fint.
När en 4-åring tar tag stora saxen så kan det inte sluta bra. Får väl se hur det går. 


 Det hon dricker är cola utspätt med vatten. mums!
Mer cola till oss andra ;P

.

Helgen gick till ungefär så här : Utgång fredag, sen hemgång lördag och jag var inte pigg, var hemma resten av helgen och bara tog det lugnt.
Igår blev det att åka till skolan och sen ett läkarbesök på danderyd och sen till norrtälje igen, mötte upp linn, handlade nånting att äta och sen ut till drottningdal för att klippa : ) Idag var jag ledig så passade på att göra klart den praktiska delen av projektarbetet. Nu ska jag bara försöka ta tag i den teoretiska delen, vilket inte är kul ;P

SkolaTräningJobba

Blev en lång dag igår, först vanlig skoldag och sen var det extensionskurs på kvällen, kom hem helt slut runt 10, gick ut till stugan och somnade runt 3. Pigg i morse? inte ett dugg. Men jag var tvungen att ta mig upp för jag och mamma skulle till gymmet och sen ner till körskolan och sen vidare till skolan för att ha idrott och svenska. Nu är jag ännu mer slut efter all denna träning, och min mage ska vi inte prata om, jag kan knappt andas utan att det gör ont ;P Men duktigt är jag!

Nu sitter jag och väntar på att linn ska komma och hämta upp mig, vi ska först köpa nånting att äta och sen ska vi hem till jonas och linn för att färga lite fransar/bryn och eventuellt klippa lite.

Gokväll


Do we need distance to get close?

.



RSS 2.0