Ännu mer bandy

Idag blev det bandy nästan hela dan. Åkte in till norrtälje 1 och kom hem 6. Först var det A-lags match som slutade 6-4 till spillan, duktigt!  Sen var det B-lagsmatch då både nicke och erik var med, den matchen slutade också med vinst till spillan.
Kom hem hungrig som jag vet inte vad, hade endast ätit en korv och druckit lite kaffe. Som tur var hade mamma redan förberett maten så vi kunde äta nästan på en gång : )

Efter middan blev det lite SexAndTheCity.










Jul -08

Blev inte så mycket bloggande nu över julhelgen eller det blev INGENTING. Har inte haft orken att sätta mig vid datorn.
Men min jul har varit kanon. På julafton var vi hela familjen hos mamma, åt den vanliga julmaten, kollade på kalle, åt julgodis, öppnade julklappar och bara hade det bra =)
På juldagen var det julafton igen fast hos farmor med pappa o hela gänget, julbord sen julklappsutdelning och massa prat.
Kvällen slutade på trädgårn =)

Annandagsderby
Vaknade halv tolv i andreas säng och tänkte att jag skulle ställa klockan så jag inte försover mig och missar bandyn. Vaknade igen i panik och visste inte hur mycket klockan var, kollade på telefonen och den visade 20 över 1. Matchen började kvart över 1, Panik. Men som tur var kunde andreas få låna bilen och skjutsa in mig till norrtälje =)
Efter matchen som slutade 5-5, åkte vi (familjen) till moster lotta för att träffa släkten och äta lite mer prinskorvar och köttbullar som man inte redan hade tröttnat på! Även fast man var trött på maten så var det lika trevligt som alltid!

                                                                                                  

Hmm




               

Julstädning

Städade stugan idag, kan säga att det behövdes! Städade kanske i 5 timmar totalt.
Nu kan det nog inte bli renare! Satte upp lite hyllor och nya gardiner ocskå =)



Avslutning för frisörerna

Igår samlades alla 180 frisörelever plus lärare och modeller i aulan för att ha en egen liten avslutning. Först blev det uppsättningar av lärare på scenen, när det var klart blev det julbord. Och till sist julklappsutdelning och sen hemgång =)

Lite bilder från dagen





När jag kom hem till andreas klippte jag hans mamma och sen åkte jag hem till mig och sov  SJÄLV, händer nästan aldrig! men måste faktiskt erkänna att det var ganska skönt.

tisdag 16/12

Jobbade på salongen 12-18. Sen blev det hockey med marika och sen till andreas och bums i säng. Fast ovanligt nog så somnade jag inte på en gång, såg nästan hela titanic =)

Har nog aldrig haft en så skön skoldag

Dagen började med att jag försov mig, vaknade 5 minuter EFTER vi skulle åka. Fick lite smått panik men som tur var så har andreas en sån otroligt snäll mamma som erbjöd sig att skjutsa in mig till norrtälje =) jag slängde på mig lite kläder sen en panikknut på huvet!
 När jag kom till skolan fixade vi fransarna på varann, tog drygt 3 timmar. När vi var klara for vi till gamla stan för att fika.
Jag har nog aldrig varit så hungrig. Räknade ut att jag inte ätit på 19 timmar? inte bra malin!
Men när jag gick därifårn kändes det som magen skulle spricka, inte bra det heller.
Men det var iaf en riktigt skön skoldag =)




                                         

Söndag

Idag var det ännu ett luciatåg med sofia, fast den här gången i kyrkan, väldigt trevligt. Efter alla sånger och predikan så var det lussefika =)
Sen bar det av mot norrtälje där jag träffade linn, gick en sväng på stan, handlade lite på flygis sen hem till jonas och linn för att baka lussebullar. När vi var klara med allt så kom jonas och andreas alldeles lagom med sallader och pizzor som vi tyckte vi förtjänade! När vi var tillräckligt tjocka i magen åkte jag och andreas hem till mig för att hämta grejer och sen vidare till honom för att sova och ladda för en OTROLIGT spännande skoldag som väntar imorn.

 
  
 

Lördag

Det blev inte hela familjen som jag trodde, killarna tycker inte det är riktigt lika roligt som oss tjejer. Men det var iaf jag, mamma, linn, sofia och en kompis till henne. Vi gjorde en hel del juldodis och pepparkakor, allt blev inte som vi tänkt oss (som det såg ut på bilderna) :P Men som tur va så har vi ju jonas som tyckte om det som inte vi tyckte om =)
Även fast inte allt godis blev så dundersmaskigt så hade vi en mysig dag med julsånger, glögg, tomtegröt och sen så klart allt julstök!



Sankta lucia


Imorn är det dags igen

Imorn ska hela familjen samlas hemma hos mamma för att ha årets julpysseldag, vi ska göra massa julgodis och pepparkakor sen blir det mys och god mat =)


Träningsverk x100

Mamma ringde mig i morse och fråga om jag hade träningsverk, jag kände ingenting, lite konstigt tyckte jag nog det var med tanke på att jag inte tränat på hur länge som helst innan igår.
Men när jag var på salongen sen och började jobba och röra på mig, då kände jag. Fy fan! Det är inte bara ett ställe jag har ont på heller, vi tränade typ alla muskler i hela kroppen. Fast nu vet jag iofs att jag har några muskler =) haha.

Ännu bättre är det att komma hem till en pojkvän som slår händerna i sidan på en när han ska kramas. Tack älskling, otroligt skönt! =)

Mysdag med mamma

I morse gick jag upp tidigt för att jag och mamma skulle åka och titta på sofias luciatåg, när dom sjungit klart blev det lussefika, bästa frukosten!
Efter det åkte vi in till norrtälje, handlade lite smått på flygis, åkte och gymmade i 1 1/2 timme sen ner på stan för att handla lite julklappar och sen avslutade vi på kina : )
Känns otroligt bra att ha tränat nu och ännu bättre kommer det kännas imorn när man känner att man kanske har några muskler ändå : )

Mörkt slut för mig idag

Idag åkte vi till Loréals studio för att få inspiration av deras nya kollektion. Först var det massa prat sen efter den otroligt goda lunchen skulle vi testa deras färger och tekniker. Jag skulle blir lite mörkare i hela håret förutom högt upp där vi tänkte göra lite effekter eller vi var tvugna att göra effekter! När vi var klara var det kankse inte riktigt som det skulle bli för effekten syntes inte och mitt hår är nu väldigt mycket mörkare än jag ville ha. Men det är nog ganska fint ändå. Jag vänjer mig nog snart : )


Bilder kommer en annan dag.

Redo för morgondagen!

Imorn åker jag, becca och alexandra med modeller till uppsala för att fota till vårat projektarbete. Vår tanke är att göra en frisörkalender, med olika färger på varje månad. Jag tar med mig linnea imorn, hennes ansikte ska vara på november månad. med tanke på att november är väldigt grå så fick hon bli grå ;D
Har stått nu ikväll och prövat sminkningen jag tänkte göra på henne imorn.

Så här hade jag tänkt på ett ungefär.
Den här sminkningen och "stylingen" gjorde jag fort. Ska vara lite mer arbetat imorn.


Pysselsyster


Tisdag..

Jobbig svenska lektion? Läraren delade ut ett korsord om litteratur som han inte trodde vi skulle klara för det han sa var "får se hur många som klarar det här" kanske inte så konstigt att han inte trodde det iofs -frisörklass som läst matte A light? haha. Men vi klarade det faktiskt bra om jag ska vara ärlig.
När vi slutat den lektionen hade jag och "kalenderflickorna" som vår lärare kallar oss, ett projektmöte. Gick bra tycker jag, insåg att jag måste börja skriva min rapport med tanke på att den ska vara klar om cirka 2 veckor. bråttom malin!!

Nu ska jag försöka plugga lite. tackohej


Måndag

Började skolan halv 9, när jag kom var alla redan igång med att göra bruduppsättningar.
Fick reda på i söndags att vi skulle ha det så jag hade inte planerat nånting men jag tänkte att det får bli som det blir. men uppsättningen blev ganska fin i alla fall. När första provet var klart så var det lunch och sen naturkunskapsprovet som jag absolut inte såg fram emot för jag kände att jag verkligen inte kunde ett skit. Men jag fick iaf inte ig på det så det känns riktigt skönt : )

När jag var lättad över att jag klarade proven så åkte jag in till stan för att unna mig en  jacka som behövde mig ;D


RSS 2.0