Ja må han leva, Ja må han leva, Ja må han leva....



GRATTIS BROR!

Snökaos? nej vadå

Blev ingen skola idag. Först var det tänkt så för sthlmsbussarna var inte inställda men sen när jag fick höra att det hade tagit en timme för en buss från station till badhuset så var jag inte så sugen längre ;P 
Bestämde mig för att åka in senare men då hade sthlmsbussarna också blivit inställda så då fanns det inget annat val än att stanna hemma.




Blev en hyffsad lugn dag med älsklingen istället, var ute i snön (vilket kanske inte blev så lugnt) men det är ju SÅ roligt med snö. När vi kände oss tillräckligt kalla och blöta gick vi in, tog en dusch och sen drack vi en varm kopp choklad.
Kändes inte så jobbigt att vara hemma idag faktiskt :)


grattis grattis!

Igår samlade sig hela familjen med respektive hemma hos mamma för att fira nicke som fyller 40+ på tisdag. Jag, andreas, erik, marika, jonas, linn, madeleine, sofia och så mamma och nicke var det som var där och kalasade med god mat, mycket presenter och hetsigt prat som alltid men självklart trevligt :)

Nånting som diskuterades hetsigt var hur mycket alla syskonen är skyldiga varandra sen förra julen,tänk vad skönt det vore om vi kunde reda ut sånt på en gång.


Inga mer lediga fredagar!

Äntligen har jag hittat en salong att vara på. Har inte haft praktik under hela 3an, men nu  blev jag erbjuden ett ställe att jobba på.
Igår jobbade jag 10-18, kom till norrtälje vid halv 8, skulle varit i norrtälje runt 7 med det var en tjej som hade tagit nån drog av nåt slag och var medvetsslös så vi var tvugna att vänta på ambulans. Men jag kom iaf till norrtälje där andreas väntade så snällt, Vi åkte hem till mig för att hämta lite verktyg till hårförlängning, sen vidare till andreas. Satte igång direkt med att förlänga linneas hår, var klar runt halv 11. Trött? JA!
I morse var jag inte den piggste men var tvungen att gå upp för att åka till salongen. Idag började jag 9 och hade turen att få sluta halv 5 : )





Nu ska jag ringa min käre bror jonas för att höra om jag kan få spendera kvällen med honom och linn :)

Onödig skoldag?


Kom till skolan vid halv 9 då vi skulle börja lektionen, men var det någon lärare där? nej hon var sjuk, så vi pratade en stund om hur vårens brudar ska se ut när de gifter sig. När vi kände oss klara skulle vi rulla permanent, men vem var sugen på det? ingen. Så vi schamponerade håret på varann i stället. Sen var det bara att ladda för naturkunskapen, vi visste att vi skulle labba idag så det kändes inte så  tugnt att gå dit  :) Sen sista lektionen skulle vi haft religionprov men den läraren var också sjuk. Otur! bara att åka hem : )




RSS 2.0