GRATTIS GRATTIS GRATTIS

24 ÅR IDAG



SISTA NOVEMBERDAGEN

Jag är trött. Sjukt trött. Det blev jobb hela veckan och helgen. Ändå var jag tvungen att vara på mobergs fredag & lördag. Men men, kul var det!
Som det ser ut nu så är jag ledig hela den här veckan men det ändrar sig säkert. Skulle behöva var ledig några dar så jag kan ta tag i julklapparna. Men vi får se, tackar ju inte nej till jobb nu i juletid om det dyker upp nåt :)


091123

Ny vecka. Nya andetag. Jobb.
Idag jobbar jag 11-18.45, skönt. Sen är jag ledig fram till lördag, Ännu skönare!


Lördag

Har precis kommit hem från en bandymatch, vädret var helt underbart i början av matchen. Jag kunde sitta i bara tröja och svettades typ ändå, men sen kom kylan igen och svettet frös till is. Fräschis!
Nu ska jag ta en dusch och försöka bli människa igen så jag sen kan åka ut till svärföräldrarna och kalasa lite.

Senare ikväll blir det new moon igen, fast denna gång med tjejerna. Om det inte var för Edward hade jag stannat hemma :)

Äntligen helg

Fredagen är här, underbart! Hela den här veckan har iofs varit som helg för mig men nu när det är helg på riktigt så är mina underbara vänner lediga också. Ikväll ska vi ut några stycken till my för att ha en riktig myskväll :)


Can´t wait

Jag har väntat länge. Nu behöver jag bara vänta några timmar innan jag får se den.. New moon!
Klockan 18 åker Jag, Micke och några till från flygis in till stan för att först äta lite, sen klockan 21 ska vi se Twiligt och sen 00.00 har den efterlängtade New moon premiär! Jag lääängtar!


22.30

Idag är nog första dagen som jag tog tag i nånting viktigt på länge. Nervöst var det men jag tror det gick bra!
Nu är det gjort så det är bara ladda för nästa gång då jag kommer vara ännu mer nervös.


uppe med tuppen

Chockerande nog så gick jag upp tidigt i morse, vilket för mig är vid halv 9.
Klockan var ju inte alls mycket, tyckte jag. Så det blev att krypa ner under täcket i soffan och kolla på en film och sen efter det kunde jag duscha och göra lite nytta!

Nu sådär lagom mitt på dan ska jag börja göra mig i ordning för att träffa Sara & Marika och sen ska jag försöka hinna förbi Becca för att se hur hon fått till det i det nya hemmet.


Tisdag

Idag åkte jag och emelie in till Loréals studio för att få håret färgat, kom hem för ett litet tag sen. Supernöjd!
Nu blir det film med en otålig man som ligger i soffan och väntar.


091108

Nyss hemkommen från en kylig bandymatch, nu ska jag sätta på heart breakhotel och bädda ner mig i soffan tills mannen slutat jobba.


Från helg till helg

Då var det fredag igen, och jag har väl inte hunnit med mer än att klä ut mig och jobbat sen förra fredan känns det som. Men kul har det varit! :)

Ska sova hemma ikväll vilket inte har hänt på månader, kommer kännas tomt. Men nu kan jag passa på att umgås med mamma och syster.

På återseende.


RSS 2.0