.

De senaste dagarna har jag mest eller ja, endast ägnat mig åt att jobba, antingen på flygfyren eller med hår. Känner att jag behöver lite ledigt. Imorn är jag iofs ledig men då ska vi på kryssning så det blir inte att ta det lugnt inte :P Men kul blir det förhoppningsvis!


Nu ska jag skölja bort fransfärgen och sen är det nog dags att börja planera morgondagen.

Tisdag

Idag var det en till onödig skoldag vilket jag tycker det är varje tisdag efterssom vi åker så långt för att ha en lektion men det är bara tre månader kvar nu till studenten sen slipper man allt bussåkande. Med tanke på studenten så borde jag nog beställa min studentmössa, kanske är dags?
Efter skolan hoppade jag av vid Flygis för att dricka en latte istället för att stå i kylan och vänta på bussen. Men jag skulle nog inte ha stått så länge och snackat skit för det resulterade i att jag missade bussen hem. Inte förvånad över det! :P 
Som tur var har jag min underbara mamma som kom in och hämtade mig, som tack för det fixade jag hennes hår.

Nu ska jag dyka ner i min naturkunskapsbok, vilket jag borde ha gjort för några veckor sen, med tanke på att provet är på 5 kapitel och det är på torsdag. Good luck till mig..


Yeeeesss

Fick intyget om gesällteoriprovet idag, och det var godkänt! Nu är det godkänt två år framåt, bara att ta tag i den praktiska delen innan 2011 vilket jag borde klara ;D Wonderful

SE UPP I BACKEN

Imorn ska vi ut i backarna och åka skidor igen. Ska åka 6 från sthlm, känns lite tugnt men det är sånt man får räkna med, fast som tur är så har fia körkort så vi kan åka bil in till stan och så får vi övernatta hos Jacqueline :)




Nu måste jag nog börja packa om jag ska hinna :)
Tack&adjö!

Äntligen!

Nu är kryssningen bokad och klar, det kommer bli riktigt kul! Längtar ;D Nånting ännu skönare är att jag har skrivit teoriprovet för gesällen idag, det kändes mycket bra efter, men man vet ju aldrig. Nu är det bara att vänta på resultatet och hoppas att det gick så bra som det kändes : )

RSS 2.0