HELGENS SLUT

Igår var det tänkt att jag skulle träffa brudarna för utgång. Men jag mådde inte på topp så ist var jag hemma med mamma som lärde mig att sticka.. Kanske inte den mest attraktiva lördaskvällen men det var skönt och jag ångrar inte mitt val, för idag mår jag på topp!
Nån som däremot inte mår på topp idag är Nicke så jag och Sofia ordnade lite frukost på sängen till honom. Nu sitter vi själva och äter framför -Lotta på bråkmakargatan-.




10.30

Igår var det överraskningsfest för Hannah som kom hem från Nya Zeeland. Efter jag varit där åkte jag tillbaka till Micke där han och några kompisar var, jag var med och spelade några omgångar kort, sen när de andra gått satte jag på en film som jag självklart somnade till, och som jag även fick vakna till. Gud så irriterande det är att vakna och höra ljudet från filmmenyn.. Får nog lära mig att gå och lägga mig i sängen INNAN jag somnar på soffan.

Nu är Micke på jobbet och jag är så jävla rastlös! Skulle behöva gå till friskis för att köpa nytt tränngskort, men efterssom jag vet att jag inte kommer träna i helgen så köper jag det på måndag. För då ska jag sätta igång med träningen. Min beach kommer ju lite tidigare än vanligt i år..

SNÖSKOTTNING

Igår var vi ut med hunden och mamma skottade, det såg inte ett dugg jobbigt ut. Men sen idag så tog jag först en promenad med hunden i meterdjup snö. Okej kanske inte var riktigt så djup, men det kändes så. Efter det tänkte jag vara lite snäll mot mamma & nicke så jag skottade. Det var jobbigt, och inte alls så roligt som det såg ut att vara! Men nu är det gjort och jag kan bädda ner mig i soffan med gott samvete ikväll.






KLIPPT & KLART




Jag är lika dålig på att uppdatera som vanligt. Men har inte haft så mycket roligt att skriva om heller. Jobbade Lör-Tis. Idag har jag klippt Anna från jobbet och hennes tvillingar. Och när jag väl var igång så klippte jag sofia också.
Nu när allt det är klart vet jag inte riktigt vad jag ska göra..  Lägga upp lite mer vidriga bilder på facen kanske.


KALASHELG

Igår hade vi kalas för världens sötaste 9-åring. Idag har hon kalas för sina vänner. Just nu kör dem det man tyckte var roligast och mest nervöst på klassens timme när man var liten, RYSKA POSTEN.




100118

Idag var jag på ögonsjukhuset för 3e gången. Fick veta att ögat fortfarande är inflammerat. Har haft det snart en månad och nu ska jag droppa en månad till. 
Som tröst åkte jag till wella och gjorde av med massa pengar :) Nu är jag hos madeleine och ska laga kycklingsoppa.

På återseende.


GAAAAAAAAAAH

Drömresan bokad. 31 mars - 4 maj i thai med jenkan & emelie.
Kommer bli grymt.

 


2009-2010

Jag välkomnade det nya året tillsammans med mina vänner i sthlm.
Vi åkte in tidigt för att förbereda vår väl planerade middag.









Efter middan drog vi igång med spel & sång












När vi varit vakna 24 timmar så blev det 2 timmars sömn och sen hemgång!
Jag är nu laddad för ett nytt spännande år!!


MIN JUL


Vi firade vår första julafton hos farmor







Dagen efter hade vi vår andra julafton hos mamma.







På annandan gjorde vi som de tidigare åren, först kolla på bandy
och sen vidare till moster för att äta god mat och träffa släkten.









RSS 2.0